Bal Karnawałowy 2018

3 luty 2018 sobota godz. 19.30

Menu karnawałowe:

  • Przystawka
    • Rozbef w balsamicznej grillowanej cukini
  • Kolacja I
    • Rolada z polędwicy wołowej nadziewana kurczakiem i oscypkiem, sos pieprzowy, ziemniaki gratin, sałatka
  • Deser
    • Panna Cotta
  • Bufet deserowy
  • Bufet zimny
    • Lustro wędlin i serów
    • Mięsa pieczone
    • Galantyna
    • Kaczka po tyrolsku
    • Ryba po grecku
    • Śledzie w trzech smakach
    • Pianki z łososia
    • Sałatka grecka
    • Sałatka z kurczakiem pieczonym
    • Sałatka z pora
    • Tartinki, koreczki, pikle, oliwki, papryka nadziewana
    • Mozzarella z pomidorami
    • Jajka w sosie tatarskim
    • Melon z szynką parmeńską
  • Kolacja II
    • Łosoś w sosie kaparowym, żółty ryż, groszek cukrowy
  • Napoje bez ograniczeń
    • Soki
    • Woda
    • Kawa
    • Herbata

Cena 150zł osoba

Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika.

  • Napoje gazowane – 4 PLN
  • Wódka – 40 PLN
  • Wino – 40 PLN